Професионалната биография на ЕКОСТРОЙ-СИА ЕООД включва разработването на редица проекти  по 

 

Като екип нашите умения са разнообразни и съобразно обхвата и изискванията на всеки

конкретен проект в разработките освен лицензирани ландшафтни архитекти взимат участие различни  специалисти с Пълна Проектантска Правоспособност -  архитект , инженери по части  Конструктивна, Електро, ВиК, Геодезия и приложна геодезия, Поливни системи, ПБЗ и ПБ.

 

Реализацията на озеленяването на терена се осъществява от опитен и креативен технически персонал.  

 

 

Паркоустройство и благоустройство(ландшафтна архитектура) на : градски  паркове и площади, градини в хотелски комплекси, пешеходни зони, детски площадки, спортни игрища, екопътеки, лесопаркове, жилищни комплекси и дворни пространства, промишлени терени, терени за рекултавация, църковни имоти, болнични комплекси , училища и детски градини.

 

 

ЕКИП

ЗА НАС

 

ЕКОСТРОЙ-СИА ЕООД  предлага професионални услуги в областта на Ландшафтаната архитектура от 1997 година.

Творческият ни работен процес се базира на съпричастност с клиентите и единение на дизайна със съвършенството на природата , човешкия дух  и  функционалността на обитаването,  а целта ние е   да създадаваме атрактивна, вдъхновяваща и уникална среда за рекреация, ползване и съзерцание.

С индивуален подход и опит изпълняваме проекти за околни площи и пространства на жилищни, търговски и  обществени обекти, превръщайки мечтите на клиентите ни в реалност.

Проект на парк

Наши клиенти :

Some Alt Text
Проект на площад

Проекти, спечелили финансиране по Европейски програми 2007-2013г.

 

Като хора, вдъхновени от Природата, ние сме  щастливи с професията си на ландшафтни архитекти. Тази квалификация ни позволява да сме по-често в близост с нея, дава ни възможността да я опазваме и облагородяваме с мисъл за хората днес, а и за тези след нас.

Така с течение на времето се натрупаха мащабни и малки проекти, големи и детайлни реализации. Капитализира се удовлетворението ни от успешно свършената работа и благодарността на клиентите. 

 

МИСИЯ